Pasta warzywna z fasolą. Warzywa wszystkie z zupy zmiksowałam razem z fasolą ugotowaną. Doprawiłam ziołami ,pieprzem, solą.
U mnie był problem co zrobić z warzywami z zupy np. pomidorowej.
Marchewkę domownicy zjedli ale cebulę, pietruszkę,seler, nie bardzo.
Samabym nie zjadła a zmuszać innych. Piszę o warzywach w dużych kawałkach. Łatwy sposób by nie marnować a zyskać.
Pasa wyszła pyszna

Przepyszna pasta! 😍
OdpowiedzUsuńZrobiłam ją dziś rano i już wiem, że na stałe zagości w moim menu. Prosta, szybka i sycąca – idealna na kanapki, ale też świetnie sprawdziła się jako dodatek do wrapów. Użyłam białej fasoli z puszki i dodałam jeszcze trochę soku z cytryny dla podkręcenia smaku – wyszło genialnie!
Uwielbiam takie zdrowe i roślinne przepisy, które nie wymagają miliona składników ani godzin spędzonych w kuchni.
Dziękuję za inspirację i czekam na więcej takich pomysłów!
Pozdrawiam ciepło!